Je bent een waardevolle medewerker in het bedrijf. En je wilt graag goed blijven presteren. Dat gaat niet altijd vanzelf. Je merkt sinds enige tijd dat je veel aan je hoofd hebt. Je voelt druk en die wordt groter. Er lopen dingen niet lekker in het werk en/of privé. Je hebt de neiging je ziek te melden of je meldt je vaker ziek.
Tijd om stil te staan bij je problemen heb je niet. Je wilt ze misschien liever niet onder ogen zien. Of de problemen lijken je boven het hoofd te groeien. Misschien zie je geen mogelijkheden om ze aan te pakken.
Herkenbaar?

isVitaal is er voor u

Als uw functioneren vanwege problemen onder druk komt te staan, kunt u zich aanmelden bij isVitaal indien uw werkgever een abonnement op de diensten van isVitaal heeft afgesloten. Uw werkgever biedt u daarmee de mogelijkheid om met uw problemen aan de slag te gaan. Ook al gaat het om problemen die vooral in uw privésituatie spelen.

U meldt zich aan via deze website en binnen een werkdag neemt een van onze isVitaal coaches contact met u op. Een coach door wie u zich ondersteund voelt en die u helpt om oplossingen te vinden voor uw problemen. Op de manier die bij u past.

U start met het invullen van een digitale vragenlijst die gaat over belemmeringen die u ervaart in uw werk, inkomen, leven, relaties, gezondheid, ambitie etc. De resultaten van deze lijst bespreekt u met uw isVitaalcoach, een prettige en stevige professional.

Een isVitaaltraject gaat over u, over belemmeringen én uw mogelijkheden en talenten. Die zijn er ook. En daarmee gaat u in een periode van drie tot vijf gesprekken aan de slag. Soms is de aanpak verrassend praktisch en eenvoudig, soms liggen zaken ingewikkelder en ligt een oplossing minder voor de hand. In de praktijk blijkt dat er altijd beweging ontstaat. U ziet de mogelijkheden om uw problemen aan te pakken.

Persoonlijke kracht

U heeft zelf de regie op het aankaarten en aanpakken van uw problemen. Daar is lef voor nodig. Persoonlijk kracht die isVitaal graag wil ondersteunen.

In overleg met de isVitaalcoach kunnen de gesprekken op het werk of op een locatie buiten het bedrijf plaatsvinden. Soms is het goed om letterlijk van een afstand naar de situatie te kijken die knelt. Dat geeft ruimte voor het bedenken van oplossingen.
De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk.

isVitaal versterkt uw eigen kracht. U voelt zich weer fitter en vitaler. Als mens en als werknemer.